Första gången
i Lifecenter

Välkommen till kyrkan!

Lifecenter Church är en plats där människor kan möta Jesus, engagera sig i ett livgivande sammanhang och alla är välkomna. Vi tror på att skapa ett utrymme där människor kan ha autentiska möten med Kristus, upptäcka deras gåvor och använda dem till Guds ära. Välkommen på söndag då vi har våra gudstjänster!

Lifecenter Church is a place where people can meet Jesus,  engage in life-giving community, and everyone is welcome. We believe in creating a space where people can have authentic encounters with Christ, discover their gifts and use them for God's glory. Welcome to our Sunday services!

Vad du kan förvänta dig

När du kommer till Lifecenter möts du av en varm gemenskap där du som ny är extra välkommen. Varje söndag har vi många som besöker oss för första gången så du är inte ensam.

En vanlig gudstjänst är mellan 60 och 90 minuter lång. Vi börjar varje gudstjänst med att sjunga moderna lovsånger som leds av vårt lovsångsteam från scenen. Efter lovsången är det oftast en MC som ger oss lite information, sen är det dags att få lyssna på predikan av en av våra pastorer. En predikan är ungefär 20-30 minuter.

Efter en gudstjänst är du varmt välkommen att stanna kvar en liten stund, fika och träffa nya vänner.

Självklart finns det något för barnen också, minst lika viktigt som den vanliga gudstjänsten. Alla barn mellan 3 och 12 samlas i Lifekids och har sin egen gudstjänst.
Du checkar in ditt barn när du kommer och hämtar ut igen när det är slut. Våra Lifekids ledare är alla noga utvalda och älskar barnen.
Har du barn under 3 så finns det en föräldralounge förberedd för dig där du kan ta hand om ditt barn och samtidigt lyssna på gudstjänsten.

Har du någon fråga så tveka inte att kontakta oss via våra sociala medier, instagram och Facebook eller via info@lifecenter.se

Följ oss på sociala medier

När vi möts på söndag

Västerås

10.00 & 12.00

Linköping

11.00

Ludvika

14.00

FAQ

Ofta ställda frågor och svar

Q: Vad ska jag ha på mig?

A: Du får ha på dig det du vill och känner dig bekväm i.

Q: Kan jag komma till kyrkan själv?

A: Självklart kan du det! Alla är välkomna. Vi tar hand om dig.

Q: Kostar det något?

A: Absolut inte, men såklart har Lifecenter också räkningar som behöver betalas så i samband med varje gudstjänst får man chansen att ge en gåva.

Q: Måste jag tro på Gud för att gå till kyrkan?

A: Det behöver du absolut inte, du är välkommen ändå. Du kanske vill komma bara för gemenskapen, helt ok!

Q: Har ni smågrupper?

A: Yes! Vi kallar dem connectgrupper, det är mindre grupper som samlas hemma hos någon, på ett café, i motionsspåret eller varthelst man vill. Den lilla gruppen där vi delar livet.

Q: Vad tror ni på?

A: Läs mer om vår tro och vision här

Titta på våra gudstjänster

Här hittar du ett urval av våra gudstjänster, du hittar fler på youtube.com/c/LifecenterSe