Tack till Ebba och Tim.

Hej Ebba och Tim,

Här kommer några rader från PJ och Ulrica, just nu är det Ulrica som skriver, PJ kommer säga några ord till er på söndag…

För - på söndag ska vi tacka av er (och era små prinsessor) och jag vill härmed både tacka och även hedra er båda för allt ni gjort och sått in i Lifecenter.

Ladies first :) Ebba - dig har jag fått följa sedan du föddes för snart 30 år sedan. Din älskade mamma Pernilla var väldigt gravid, till och med tårna tror jag bestämt var gravida, den synen glömmer vi aldrig.

Ut kom du Ebba, med ljust lockigt hår, väldigt söt redan på den tiden. Ibland har du varit som en öppen bok, men med tiden har du fått mer och mer integritet, så vackert. Du är så fin på insidan och på utsidan.

”Vi som har en stark tro är skyldiga att hjälpa de svaga med deras problem, och inte bara tänka på oss själva” (Rom 15:1) - den bibelversen är du personifierad. Många är det som kan vittna och berätta hur du funnits där för dem när livet var som värst. Du ser Guds ”minsta” på ett unikt sätt, det är en gåva som Gud lagt ner i ditt liv.

Du har så många andra gåvor, du sjunger helt fantastiskt, lagar soppa på en spik, älskar ”second hand” och ”vintage”, du sprider lugn, glädje och frid. Men min favorit ändå är när du predikar, jag hoppas jag sagt det till dig så ofta jag kan. Du talar enkelt, men ändå med kraft.

Vi har två saker gemensamt du och jag, vi kämpar lite med matten och lokalsinnet. Jag glömmer väl aldrig när ”någon” släppte av oss i Kampala (Uganda) vid en gigantisk marknad där allt såg likadant ut överallt. Totalt förvirrade båda två. Hur hamnade vi där ihop? Två vimsiga hönor? Det minns jag inte, men det är ett av många minnen jag personligen har med dig.

Men idag är vi väl båda två bevis på att Gud har stora planer även för den som kämpar med matten och går vilse lite titt som tätt. För när det gäller din tro på Gud har du aldrig gått vilse, din tro är starkare för var dag som går.

Jag har även fått förmånen att lite på håll fått följa dina studier på ALT, läst dina uppsatser och uppgifter, även de är en utveckling åt rätt håll (även svenskan Ebba, heja dig!).

Tim, några rader om dig. Du var verkligen skapad för att vara vid Ebbas sida, ni är en ”match made in heaven” och du kommer med lugn och trygghet även du. Jag vet att Gud var på gott humör den dagen han skapade dig Tim. Stort tack för allt även du gjort i Lifecenter och sått in i så många människors liv, det har vi aldrig tagit för givet.

Ebba, Tim, Savannah och Melody, nu på söndag kommer vi få krama om, hedra och tacka er. Snart är det flytt och ny tjänst i ny stad. Som väl är flyttar ni inte till jordens yttersta gräns :) Vi finns kvar och ni är alltid välkomna hem att hälsa på. Ibland behöver man tanka lite hemma också. Jag vet, vi har bytt städer och församlingar några gånger. Min man betydligt fler gånger än jag. Men jag vet också hur mycket vi har vuxit genom våra flyttar… Att flytta som familj är utvecklande, glöm inte att ni alltid har varandra.

Ni kommer vara till stor välsignelse i Upplands Väsby, grattis till kyrkan som får välkomna er!
Vi älskar er. Stort TACK för förmånen att få följa er alla fyra!

5 Mos 28:6 ”Du ska vara välsignad när du går in och välsignad när du går ut”.

All kärlek och uppmuntran från
PJ, Ulrica och oss alla i Lifecenter