This Is Life.

Nästa vecka har vi konferens i Lifecenter som vi valt att kalla ”This Is Life”, mycket bra namn om du frågar mig :)

Vi har gästtalare i världsklass på väg in, Ps Matt och Jill McCloghry från USA, kyrkan som de leder heter Colonial Church (www.colonialchurch.life). PJ och jag har varit där flera gånger, det är en helt fantastisk kyrka med ett riktigt härligt, jordnära och äkta pastorspar - och snart är de hos oss i Sverige. De är båda riktigt bra talare, Jill är också en mycket duktig lovsångsledare som kommer leda oss i lovsång under helgen.

DU är varmt välkommen! All info hittar du på vår hemsida www.lifecenter.se

Så vad handlar ännu en konferens om? Varför ska du komma till just den här? Står du i tjänst i en församling, oavsett om det är som anställd eller som volontär vill vi hjälpa just dig med de verktyg vi mer eller mindre ”erövrat” under snart 40 år i tjänst som pastorer i gamla kyrkor och i en 23 år gammal kyrka - Lifecenter.

Hur gör man för att hålla i det långa loppet? Finns det något som heter ”balans” och hur hittar man den i så fall? Hur håller man ihop ett äktenskap, en familj, kanske ett heltidsjobb, flytt till en ny stad, och mitt i allt ska man vara med och bygga kyrka? Va? Verkligen? När blir prislappen för hög? Blir den för hög? Fler unga än någonsin lider av psykisk ohälsa - hur bygger vi en fräsch kyrka mitt i allt det? Hur ser framtiden ut?

Frågorna är många och vi har verkligen inte alla svar… men vi tar gärna upp frågorna på bordet och lyfter dem.

Vi är långt ifrån perfekta, men vi har lång erfarenhet som ibland är dyrköpt. Det finns situationer och säsonger vi gärna hade velat vara utan, men livet ger oss både härligt och besvärligt, men Gud ÄR med i alla säsonger, om vi vill.

Gud la ner en fri vilja i oss, och den kommer gälla tills den dag Jesus kommer tillbaka.

Så! Om du vill och kan - varmt välkommen till oss nästa vecka! Vi vill hjälpa dig, uppmuntra och utrusta dig vidare i livet. Vi tror och ber att vi kommer få undervisning, få skratta ihop, be ihop och vara mycket ihop med andra som går igenom Livet.

Jag kommer personligen inleda ett seminarium som kallas för ”Pressure cooker”, vad händer när vi utsätts för enorm press och stress? #Cliffhanger #FortsättningFöljer

Vi vill ge av det vi har till dig och det sammanhang du står i.

Matthew 6:34: “Therefore do not worry about tomorrow, for tomorrow will worry about itself. Each day has enough trouble of its own.”

Philippians 4:6: “Do not be anxious about anything, but in everything, by prayer and petition, with thanksgiving, present your requests to God.”

Matt 6:34 ”Gör er därför inga bekymmer för morgondagen. Den får själv bära sina bekymmer. Var dag har nog av sin egen plåga.”

Fil 4:6 ”Gör er inga bekymmer, utan när ni åkallar och ber, tacka då Gud och låt honom få veta alla era önskningar.”


Nästa vecka tar jag blogguppehåll. Hörs igen om ett par veckor men hoppas vi SES till This Is Life! Varmt och innerligt välkommen!

Hälsningar från
Ulrica - fylld av förväntan.