Midsommar och bröllopsdag.

”A successful marriage requires falling in love many times, always with the same person.”

Jag älskar ovanstående citat, det är så sant!

Veckan som gått har inte alla gånger varit så jag hoppat jämfota av glädje, men sådana veckor och dagar finns även i mitt liv.

Dock har det på många sätt varit en bröllopsvecka i vår familj / släkt. Våra barn har sina bröllopsdagar 16 respektive 18 juni. Och idag - på självaste midsommarafton - har mina föräldrar varit gifta i hela 63 år. Lilla mor ligger fortfarande och kämpar för varje andetag, jag började skriva det här inlägget i onsdags, men vet inte hur hälsan är när det läggs ut…
Min älskade Per-Johan och jag har också bröllopsdag IDAG. Vi gifte oss midsommarafton 1986 i Pingstkyrkan i Karlskrona. Det var en varm midsommarafton, mycket varm och mycket rolig. Kyrkan var full av familj och vänner. Först vigsel, sedan fest i Nättraby strax utanför Karlskrona fram till tre på natten. Jag, som är kvällstrött, hur gick det ihop?
Vi var bara 20 år gamla, men hade då redan varit tillsammans i fem år. Grattis till oss min älskade PJ! I nöd och inte bara när vi haft lust :)

Som de flesta nygifta visste vi inte vad vi gav oss in på :) Men vi var så glada över att få gifta oss och börja vårt nya liv.

Allt och alla tar ett steg i taget, så även ett nygift par. Vi bodde kvar i Karlskrona i ett år, 1987 flyttade vi till Huskvarna, våra barn föddes där 1989 och 1990. 1993 flyttade vi till Mälarstaden och Gurkstaden Västerås och resten är historia, en lång historia.

Men nu är det midsommar och idag ska vi fira Livet.
Kvällarna är ljusa, just nu är Sverige i sommarskrud. Sommarlovet väntar och även semester för många.

Fortsätt tänka på att hålla avstånd, men inte till Gud. Håll dig närmare honom än någonsin, det behövs på alla sätt i den här säsongen.

Var rädda om varandra, ta ingen för givet. Glöm inte visa tacksamhet till dina nära och kära och berätta hur mycket du älskar dem.

Nu tar jag uppehåll i mitt bloggskrivande några veckor.
Vi hörs och förhoppningsvis SES framöver!

Längtar efter er alla!
All uppmuntran!

Psalm 100: 5
”…för Herren är god.
Evig är hans nåd,
från släkte till släkte varar hans trofasthet.”


Hälsningar från
Ulrica - Mrs Stonebeach i 34 år idag!