KIDS

Välkomna till sportlovskul i Lifecenter för alla barn i åk3-6! Vi träffas tre kvällar för att ha kul, umgås och lära känna varandra lite bättre.  

· Spelkväll, tisdag 2/3 kl. 18-20 i kyrkan. Vi spelar brädspel, kanske ett tillfälle att lära sig ett nytt spel?
· Mörkerspårning, torsdag 4/3 kl. 18-20. Samling i kyrkan, vi är troligtvis ute beroende på vädret. Ta gärna med en ficklampa.
· Utflykt till Långsjön, söndag 7/3 kl 14-17. Vi vandrar en bit, grillar och har kul.  Ta med det du vill grilla.

Viktigt att veta
Anmäl dig till dungerthans@gmail.com senast söndag 28/2. 
Aktiviteterna är kostnadsfria.

Föräldrar lämnar och hämtar sina barn utanför kyrkan. Givetvis kommer man inte alls om man har förkylningssymtom. På söndagen samlas vi vid Långsjön kl 14. Kör mot Surahammar. Sväng höger vid masten ca 100 m efter bron (ca 1 km innan Surahammar), där finns en parkering vid viltstängslet. Ta med det du vill grilla och något att dricka. Ledarna ordnar ketchup och senap. Se till att ha något att sitta på, varma kläder för utomhusaktiviteter och skor som tål väta.

YOUTH

Under hela sportlovet har Youth grymma happenings som du kan vara med på! Anmäl dig i god tid så vi kan planera på bästa sätt utifrån aktuella restriktioner men SENAST den 25/2. Anmäl dig genom att skicka ditt namn och den/dem aktiviteter du vill vara med på till youth@lifecenter.se

All viktig info om din aktivitet får du på mail när det närmar sig!

Måndag 15.00 Online Baking Session på Zoom.
Bli en grym bagare via Zoom! VI hänger och bakar Hannahs bästa kakor tillsammans. Joina för garanterat mys. Du får en lista med ingredienser i förväg. Länk skickas till anmälda.

Tisdag 13.00-16.00 Fotoworkshop i Lifecenter
Lär dig alla grymma vinklar och knep inom foto med våra communications-proffs! Ingen utrustning behövs men har du en kamera som du vill använda så ta med den.

Onsdag 13.00-15.00 Pulka i Björnöbacken
Pulka - ta med dig din pulka och go crazy! Klä dig efter väder och ta gärna med nåt varmt att dricka. Vi grillarmarshmallows så ta med om du vill grilla nåt annat. Vi samlas vid björnögårdens parkering (buss 2 går fram till parkeringen)

Onsdag 21.00 Game Night Online på Discord
Game Night Online - vi som gillar att spela ses online för en skön kväll. Get your snacks ready!

Torsdag 16.00-21.00 Vedbobacken
Vi som saknar Åre hänger i Vedbobacken under hela eftermiddagen! Vi bjuder på lätt korvlunch, ta med dig matsäck om du är hungrig.
Pris: Liftkort kostar 150kr upp till 15 år, därefter 170kr. Skidor kostar 160kr i Vedbobacken upp till 15 år, därefter 200kr. (Finns annars skidhyra hos Aktivt Uteliv (björnön) Sporthyra, Fritidsbanken.

Fredag 20.00 Camp Night i Lifecenter
Vi samlas i kyrkan för den ultimata lägerkvällen. Det blir varm choklad, det blir grym gudstjänst, det blir häng. Detta vill du inte missa.