22 NOVEMBER 2020

OUR HEART

Heart for the House har genom åren gett oss möjlighet att expandera Lifecenter Church för att fler skall lära känna Jesus. Det är en årlig insamling utöver vårt tionde som ger oss kraft att förverkliga vår vision om ett förvandlat Sverige.

Lifecenter är inte uppbyggt genom några få människors uppoffringar, utan på engagemang och hängivenhet från alla oss som kallar kyrkan sitt hem. Det är vår önskan och bön att också du skall uppleva glädjen i att vara med och satsa.

Heart for the House handlar inte om att alla kan ge lika mycket men vi kan alla ge med samma generösa inställning. ”Blessed to be a blessing”.

FÖR ETT
FÖRVANDLAT
SVERIGE

”Och de gav inte bara det vi hade hoppats, utan de gav sig själva,
först och främst åt Herren och sedan åt oss efter Guds vilja”.
2 Kor 8:5

TOUCHING LIVES

Det gör verklig skillnad.

Vi kan konstatera att Heart for the House gör verklig skillnad. Det har gett oss möjlighet att göra stora satsningar och framför allt har vi om och om igen sett hur liv förvandlas på grund av det vi kunnat göra som kyrka. Idag är det mer än någonsin avgörande att vi håller fast vid övertygelsen och tron på att det Gud kallat oss till fortfarande gäller.

Heart for the House är en viktig byggsten för att vi skall kunna utveckla Lifecenter och nå Sverige och våra städer med budskapet om Jesus.

Glöm aldrig att oavsett vilken stad vi bor i så hör vi ihop. Vi är EN kyrka på flera platser, delar uppdraget och gläds över segerrapporter med varandra!

Tack för din gåva!

MY HOUSE

Alla uppgifter hanteras med största diskretion och integritet.Gåvan sätts in på församlingens konto senast den 31 december 2020 alternativt varje månad under 2021. Om du är företagare och vill ge via faktura kontakta mikael.bjurback@lifecenter.se

Bankgiro: 5553-0851
Swish: 123 389 47 55

Insamlingen sker söndagen den 22 november 2020.