SUMMER CAMP

Summer camp

Lifecenters hela verksamhet har legat online sedan mars och vi LÄNGTAR efter att få mötas igen. Vi längtar efter Uprising då kyrkan är full av tonåringar, efter härliga söndagskvällar med pingis och efter alla barn i kids och vi längtar efter läger!

Vid den här tiden brukar planeringen för våra olika läger vara i full gång. Ledare förbereder transporter, undervisning och tävlingar. Bullar bakas och glassfrysen fylls.
I år har vi fått tänka annorlunda

Efter att ha pratat med smittskyddsenheten och lyssnat till myndigheternas rekommendationer har vi bestämt oss för att göra läger i nytt format, men med lika bra och kul innehåll som andra år. Vi vill helt enkelt skapa möjlighet att träffas, göra gemensamma upplevelser och få lära känna Jesus bättre.

För killar och tjejer som ska börja 2:an-6:an
Lördag-söndag 1-2/8. Två heldagar med bad, lekar, samlingar och framförallt kompisar. Vi lämnas och hämtas i Lifecenter och sover hemma.
Pris: 100:-, betalas på plats

Anmälan görs till kids@lifecenter.se. Efter anmälan kommer mer information om tider och aktiviteter. Här kan du också ställa frågor.
Hasse Dungert ansvarar

För dig som går på högstadiet och gymnasiet
Lördag-söndag 15-16/8. Vi kickar igång hösten med två grymma dagar med möten, aktiviteter och skönt häng. Vi sover och äter i kyrkan.
Pris: 200:-

Anmälan görs till youth@lifecenter.se. Efter anmälan kommer mer information. Skicka eventuella frågor till samma mailadress.
Tim Palmqvist ansvarar

Välkommen med din anmälan!