Himlen fortsätter leverera.

I tisdags (16 mars) hade vår Länstidning (VLT, som varit min arbetsplats i många år) ovanstående fantastiska rubrik ”Himlen fortsätter leverera”. Man blir ju lycklig bara man läser den rubriken. Tack kära VLT - you made my day!

Det är ganska exakt 10 år sedan jag lämnade mitt jobb inom media. Jag jobbade ”vid sidan om” Lifecenter och andra kyrkor vi tjänat, i 25 år, alltid inom tidningsvärlden. Det sägs att jag ”ser ut som en sjuksköterska”, en snäll sådan till och med. Snäll är jag, men inom sjukvården har jag aldrig jobbat.

Men visst är vi alla otroligt tacksamma för allt som sjukvården gjort för oss alla det senaste året! Stående ovationer för alla läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, barnmorskor = alla sjukvårdshjältar! Stort TACK! Ett år med Covid-19 och ni fortsätter kämpa. Hoppas att ni känner allas vår tacksamhet.

Nu tillbaka till dagens rubrik - ”Himlen fortsätter leverera”.

Med 25 år inom media har jag satt en och annan rubrik över diverse artiklar, otaliga annonser och ett och annat tv-program. Det var mitt liv och jag älskade det. Allt har sin tid.

Vad sätter du för rubrik över ditt liv?
Misslyckad? Besviken? Trött? Arg?
Eller väljer du glädje? Trygghet? Vänlighet?


Jo, jag är känner mig också misslyckad, besviken, väldigt trött, ibland arg och emellanåt är jag sjuk också, men det är inte min identitet. Det är ingen ”rubrik” över mitt liv.

Ibland när jag känner mig klantig och misslyckad delar jag på ”miss” och ”lyckad” - det blir ju Miss Lyckad, det är jag det :)

Gud fortsätter leverera sitt goda från himlen även i den här säsongen. Det har blivit så tydligt vem som tar emot det som Gud vill och kan ge mitt i vad Livet kastar mot oss alla. Ingen är utan stormar och elände i Livet, det är bara så olika hur vi tar dessa stormar.

Covid-19 smittar, det är därför vårt samhälle fortfarande är upp och ner efter ett helt år.

Din personlighet, det du är bärare av, smittar också. Vad sprider du? Det är ditt ansvar, ingen annans. Det du sår får du skörda. Och kom ihåg att det tar tid att skörda ibland… inget växer på en kvart. Men under tiden du väntar kan du så vänlighet, glädje, frid och harmoni där du går fram i Livet.

Det är ditt val.

All uppmuntran! Himlen fortsätter leverera till dig idag!

”Herren välsigne dig och bevare dig. Herren låte sitt ansikte lysa över dig och vare dig nådig. Herren vände sitt ansikte till dig och give dig frid.” Fjärde Moseboken 6:24-26

Hälsningar från
Ulrica - Miss Lyckad