Allt är inte till salu.

”Jag har ett hål i själen” satt en känd man och sa i tv när han i maj blev påkommen med att ha köpt sex. Ett hål som han försökt lappa ihop med att köpa en kvinnas kropp. Svårt att ta in.

Jag, som 55-åring, har följt denne mans resa sedan han var ”Kungen av Kungsan”, han var inte den lugnaste tonåringen, men han fick till slut ordning på livet på många sätt. Han har en förmåga, mitt i allt, att resa sig.

Men nu har hans ”Kungakrona” ramlat av.

”Hålet i själen” lagas inte av att köpa sex, det blir bara ett större hål.

Jag ska inte prata mer om ”denne kände man”, jag känner inte honom personligen. Men mitt i vår tid med Covid-19 tror jag hans offentliga snedsteg fick ännu större effekt - till och med polisen har talat om ”effekten” hans stora snedsteg fick, det går under arbetsnamnet ”Operation Torsk”.

De ”vanliga” brotten gick ner i antal därför kunde polisen satsa mer resurser på just trafficking - som innebär bland annat köp av en annan människas kropp. Slaveri skulle jag vilja säga. Våldtäkt eftersom det inte är ”sex enligt samtycke”, den lagen finns numera tack och lov.

Tänk att något sådant självklart måste lagstadgas. Människan är svår att förstå ibland.

Allt är inte till salu - våra kroppar är inte till salu hur fint du än skulle ”rama in det”. Trafficking, sex där båda inte är ”med på noterna” ger stora hål i själen som är oerhört svåra att reparera, det ger skador för livet.

Sex, det som Gud skapade till något vackert och fint, fläks ut som en handelsvara som skulle vara till salu med en prislapp på. Fruktansvärt.

Varje år går vi en tyst manifestation mot trafficking som kallas ”Walk For Freedom”. På grund av Corona blir denna manifestation digitalt, men vi samlas bakom samma budskap - ingen människa har en prislapp.

Hur gör du för att vara med i år?

NU, idag, illa kvickt, anmäler du dig på www.A21.org/summit - i år kallas denna digitala ”Walk” för ”Global Freedom Summit” #GFS2020

1. Anmäl dig, du kan komma LIVE till oss i Västerås (då måste du anmäla dig igen på vår hemsida www.lifecenter.se #Coronatider, max 50 pers) - vi möts kl 10 imorgon, lörd. Detsamma gäller Lifecenter Linköping.
2. Anmäl dig själv, din familj och titta hemma.
3. Anmäl din connectgrupp - titta tillsammans.
4. Du kommer få en länk via mejl = du kan titta på länken (om du vill) på söndag, måndag, tisdag eller ja, du fattar.
5. Det viktigaste är att DU ANMÄLER DIG och gör skillnad!

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.

Följ gärna @A21Sweden för att få all aktuell info - inte bara inför imorgon, trafficking finns kvar nästa vecka…

Och kom ihåg - om du också har ”ett hål i själen”, det kan inte ”botas” med sex, porr, pengar, alkohol, droger, inte ens dina barn, din partner eller någon annan människa. Det är inte det som gör oss kompletta.

Det är bara Gud som gör dig komplett, inget och ingen annan.

Glöm aldrig bort att Gud älskar både förövare och offer. Och innan vi sätter oss på allt för höga hästar - rannsaka ditt eget hjärta med tanke på all skit (rent ut sagt…) som florerar i filmer, tv, musik, våra telefoner med mera.

Vi blir inte automatiskt det vi är, våra liv är ett resultat av det vi matar våra själar med. Mata ditt liv med det goda, det som bygger dig, ditt liv och dina nära du har runt dig.

1 Joh 2: 17
”Och världen och dess begär förgår, men den som gör Guds vilja består för evigt”.

Stå upp för den som inte har någon röst. Idag, imorgon, i övermorgon - konstant.

Förutom @A21Sweden och @A21 (internationellt) rekommenderar jag även följande konton att följa:
@porrfribarndom
@talita_sverige
@loveandhopesweden
@manniskohandel_ska_bekampas

…och säkert finns det fler. Men allt börjar någonstans.

#GFS2020

www.lifecenter.se - gå gärna in och anmäl dig till lördagens sittningar i Västerås eller Linköping.
www.a21.org - gå in och registrera dig NU!


Hälsningar från
Ulrica - Ej till salu